Amsterdam Oil als uw olieverzorgingsspecialist

Amsterdam Oil is dé online olieverzorgingsspecialist van Nederland. Wij zijn in 2017 opgericht in Amsterdam door twee jonge ondernemers met een ambitieuze passie om voor u de mooiste olieverzorgingsproducten te verzamelen. Onze naam komt voort uit deze passie voor olie, gecombineerd met een voorliefde voor de stad Amsterdam, waar beide oprichters wonen. Vanuit Amsterdam verzorgen wij voor u alleen de meest professionele olieproducten.

 

Dankzij deze hoge eisen en onze goede partners is Amsterdam Oil uitgegroeid tot de online webshop met de beste en meest unieke olieproducten. Zo heeft Amsterdam Oil als enige webshop in de Benelux de rechten om de olieverzorgingsproducten van Nectarome aan te bieden. Nectarome is een topmerk binnen de olieindustrie. Het is één van de grootste specialisten op het gebied van arganolie en produceert enkel oliën die worden gemaakt door de lokale bevolking in de regio van Marrakech. Amsterdam Oil heeft gekozen voor een samenwerking met Nectarome, omdat deze producten bovendien voldoen aan het Ecocert-keurmerk, dat eisen stelt over milieu, biologische ingrediënten en duurzaamheid.

 

Met onze olieverzorgingsproducten kunt u tot rust komen, want niets is zo belangrijk als een ontspannen, uitgerust en gezond lichaam. Onze natuurlijke cosmetica en aromatherapie bieden rust, waardoor u volop van het leven kunt genieten. Amsterdam Oil blijft voor u op zoek gaan naar nieuwe, unieke en zeldzame producten om ons assortiment te vergroten. Wij zullen alleen de beste producten aanbieden en onze kwaliteitseis waarborgen. Zo zal Amsterdam Oil altijd uw professionele online oliespecialist blijven. Wij brengen kwaliteit en professionaliteit naar u toe. Neem een kijkje in onze webshop.