Waarom kiest Amsterdam Oil voor Nectarome?

Amsterdam Oil is dé online olieverzorging specialist van Nederland. Wij zijn continu voor u op zoek naar de beste en meest professionele olieverzorgingsproducten. Eén van de merken die wij in onze webshop aanbieden is Nectarome. De producten van Nectarome zijn van de hoogste kwaliteit. Hoe wij dat weten?

Voordat wij de producten van Nectarome wilden aanbieden, hebben wij ze zelf getest. Hierbij hebben we gekeken naar allerlei criteria, zoals de vloeibaarheid en textuur, gemak bij het aanbrengen, en natuurlijk ook de effecten. Zelf waren wij zeer tevreden over de kwaliteit van Nectarome’s producten.

 

Waarom arganolie?

Daarnaast hebben we gekeken wat gezaghebbende instituten en media over de producten van Nectarome hebben gezegd. Veel van Nectarome’s producten die wij aanbieden in onze webwinkel bevatten bijvoorbeeld arganolie. In ons onderzoek stuitten we op verschillende bronnen die de professionaliteit en kwaliteit van het gebruik van arganolie bevestigden:

VOGUE en Telegraph (Maart 2016) zochten uit wie de beste arganolie maakt en waar deze te vinden is in Marrakech.

‘Located in an immaculate but otherwise nondescript mall on the road to the Menara, the Nectarome boutique brims with creams and oils fashioned from Morocco’s most fragrant healing plants—rose, orange blossom, Barbary fig, lavender, rosewood. There is ghassoul soap made from the country’s famous restorative clay, and luscious
nigel and sweet almond oils for the skin. Its argan oil is as pure as it gets—cold-pressed, along with all of the extracts used in the line, in its own organic gardens located in the Ourika Valley, just 20 miles from Marrakech. Best to apply argan oil neat, but I could not resist a bottle of the most divine concoction I’ve ever smelled— a serum of argan, neroli, and fig oils.’

Quote bron: VOGUE, Maart 2016. 

 

Waarom kiest Amsterdam Oil voor Nectarome?

Nectarome’s missie is het behandelen van uw huid op een natuurlijke en duurzame manier. Dat duurzame karakter uit zich in het feit dat Nectarome haar producten laat produceren op een manier waarmee ze bijdraagt aan de sociaal-economische ontwikkeling van de regio waar ze vandaan komen. Ze betrekt daarom de lokale bevolking van het plaatsje Tnine Ourika, dat dicht bij Marrakech ligt, direct bij het arbeidsproces en voorziet hen daarom van stabiele en menswaardige arbeid. Bij het maken van de producten worden erfgoed, natuur en dieren in de omgeving gerespecteerd. Bovendien levert dit productieproces voor Nectarome een combinatie op van wijsheid over de lokale Marokkaanse bevolking en hun tradities, en kennis over aromatherapie en fytotherapie (kruidengeneeskunde).

Nectarome wil uitsluitend natuurlijke en hoogwaardige producten te leveren. Haar verzorgingsproducten zijn vrij van schadelijke, ongewenste of agressieve stoffen; ze bevatten geen parabenen, paraffine, ftalaten of giftige oplosmiddelen. De producten zijn geïnspireerd op traditionele Marokkaanse schoonheidstechnieken en recepten, en bewerkt met geavanceerde moderne wetenschappelijke kennis. De producten van Nectarome worden niet op dieren getest.

Amsterdam Oil erkent de drie essentiële elementen die Nectarome hanteert in het productieproces: vastberadenheid, ethiek en kwaliteit. Deze elementen komen sterk overeen met de waarden die wij bij Amsterdam Oil zelf belangrijk vinden: kwaliteit, professionaliteit en eerlijkheid van onze producten.

Om bovenstaande redenen heeft Amsterdam Oil uiteindelijk besloten om met Nectarome in zee te gaan. De olieverzorgingsproducten van Nectarome kwamen zo sterk overeen met de waarden die wij zelf hoog in het vaandel hebben, dat wij hebben besloten tot een vruchtbaar en succesvol partnerschap. Nog altijd zijn wij erg tevreden met deze samenwerking.