Gebruik van Arganolie

Arganolie, je kan het op veel verschillende lichaamsdelen gebruiken. Arganolie is dan ook vaak geschikt voor vrijwel elk soort en type huid. Ook wanneer het aankomt op je haar, is arganolie een veel gekozen product. Arganolie is op dit moment een van de populairste verzorgingsproducten die er verkrijgbaar is, maar hoe gebruik je Arganolie nou precies? In dit blog artikel gaan wij daar verder op in.

Arganolie voor het haar

Het haar is voor veel mensen een belangrijk onderdeel van het lichaam. Haar is zeer gevoelig en beschadigd snel. Door zon, co2 en andere externe factoren kan het haar beschadigd raken. Om te vermijden dat het haar dof wordt, kan je ervoor kiezen om het haar op een natuurlijke manier te beschermen en te voeden. Je kan hiervoor onze 100% natuurlijke haarverzorgende argan & ylang ylang olie te gebruiken. Smeer de olie als een masker in uw haar en wacht ongeveer 15 tot 20 minuten zodat de olie kan intrekken. Vervolgens spoel je de olie uit. Hierna kan je ervoor kiezen om je haar te behandelen met een natuurlijke conditioner, zoals onze 100% natuurlijke Nectarome conditioner met rozemarijn en shea boter. Deze conditioner gebruik je op dezelfde manier als elke andere haar conditioner.

Argan olie voor de huid

De huid is ons belangrijkste lichaamsdeel. Het brengt ons in contact met de buitenwereld, en is daarom ook vaak een gevoelig punt. Het is namelijk belangrijk je huid te blijven voeden en te hydrateren. Dankzij een rijke argan samenstelling, kan je onze Nectarome gecertificeerde arganolie (50 ml.) gebruiken. Deze olie helpt jou om de natuurlijke vochtbalans op peil te houden en biedt tevens een natuurlijke verzorgende werking.

Arganolie voor onder de douche en in bad

Hoe heerlijk is het om een arganolie toe te passen onder de douche? Bij ons is dat mogelijk! Wij bieden jou de mogelijkheid om een natuurlijke en uitgebalanceerde douchegel aan te schaffen op basis van arganolie. Zo bieden wij jou een unieke en goed uitgebalanceerde Nectarome douchegel met rozemarijn. Wil je nou een leuk cadeau kopen voor een relatie? Kijk dan eens naar onze 100% natuurlijke verzorging set met luxe katoenen etui van Nectarome.

Benieuwd naar ons assortiment?

Ontdek wat arganolie voor jou kan betekenen. Ervaar de rijke en natuurlijke Marrokaanse arganolie bij jou thuis. 

Hoe wordt Arganolie gemaakt?

Hoe wordt Arganolie gemaakt?

In Marokko maakten Berbervrouwen al eeuwenlang gebruik van de olie die uit arganpitten worden gehaald. De lokale bevolking heeft hier dus al een lange traditie in het verwerken van argan tot olie. Arganolie komt oorspronkelijk uit de Zuidwestelijke...

Lees meer
Waarom Arganolie?

Waarom Arganolie?

Arganolie is helemaal hot. U heeft het vast wel eens gehoord. Arganolie voor het gezicht, lichaam, haar of de nagels. De olie heeft allerlei positieve gezondheidseffecten - niet alleen voor het lichaam, maar ook voor de geest. Arganolie is een...

Lees meer