Meest gestelde vragen over retourneren

 

Termijn en voorwaarden

U heeft het recht om binnen 14 dagen na ontvangst van uw bestelling een retouraanvraag te doen. Na deze aanvraag heeft u nogmaals 14 dagen om uw bestelling daadwerkelijk aan ons te retourneren. Producten dienen in hun ongeopende en originele verpakking te zitten wanneer u deze retourneert. Geopende en/of gebruikte producten kunnen wij vanwege hygiëneredenen helaas niet terugnemen. Indien u binnen de hierboven gestelde termijn en voorwaarden een product in de originele verpakking terugstuurt en wij deze zending in goede orde hebben ontvangen, zullen wij binnen drie tot vijf werkdagen het aankoopbedrag crediteren.  

Retourproces

Indien u een product wenst te retourneren ontvangen wij graag per e-mail (info@amsterdamoil.nl) uw retouraanvraag. Vermeld in deze e-mail alstublieft uw bestelnummer en het product dat u heeft besteld. Wij zullen u vervolgens zo spoedig mogelijk ons retouradres en verdere instructies toesturen. Enkel de kosten voor retour naar ons retouradres zijn voor eigen rekening. Het aankoopbedrag wordt na behandeling teruggestort op uw rekening. Retourneren is geheel op eigen risico. Belangrijk is dat u tevens een verzendbewijs overhandigt; zonder verzendbewijs kunnen wij uw retour niet in behandeling nemen.  

Uw rechten bij retourneren:

“U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retourzending zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa €4,95 per pakket. Raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@amsterdamoil.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na verwerking van uw retour terugstorten, mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.”