Nectarome cactusvijg zaadolie

69.99 Inclusief BTW

Nectarome cactusvijg zaadolie is een buitengewoon luxe en professioneel olieverzorgingsproduct op basis van cactusvijg zaadolie. Deze olie is gewaardeerd als één van de beste olieproducten van Amsterdam Oil. Hij wordt geperst uit de zaden van de cactusvijg en is daarom geheel biologisch en organisch, zonder toegevoegde onnatuurlijke stoffen. Cactusvijgolie biedt een diepe reiniging van huid en poriën en is daarom een zeer goede remedie tegen huidveroudering. Verwen uzelf met een grondige, ontspannende en zuiverende reiniging van uw huid.

 

Artikelnummer: 8711974788543 Categorie: Tags: ,

Beschrijving

Nectarome cactusvijg zaadolie is een buitengewoon luxe en professioneel olieverzorgingsproduct op basis van cactusvijg zaadolie. Deze olie is gewaardeerd als één van de beste olieproducten van Amsterdam Oil. Hij wordt geperst uit de zaden van de cactusvijg en is daarom geheel biologisch en organisch, zonder toegevoegde onnatuurlijke stoffen. Cactusvijgolie biedt een diepe reiniging van huid en poriën en is daarom een zeer goede remedie tegen huidveroudering.

Cactusvijg zaadolie is rijk aan vitamines en mineralen en bevat naast essentiële vetzuren ook natuurlijke antioxidanten. Deze hebben een gunstige invloed op cellen en weefsels, en bovendien op uw geest. De olie werkt sterk stressverlagend en ontstekingsremmend, omdat hij diep intrekt in de huid. Cactusvijgolie is een relatief duur en zeer schaars product. Voor het verkrijgen van één pure liter olie is meer dan 35 uur handenarbeid nodig. Nectarome produceert deze natuurlijke olie zonder verdere toevoegingen.

Onze cactusvijg zaadolie is geschikt voor het verzorgen van huid en nagels. De olie heeft een zachte, zoete geur en wordt zeer snel opgenomen door de huid. Hierdoor blijft geen vetlaagje achter na gebruik. Cactusvijg zaadolie zorgt voor de diepst mogelijke reiniging en verzorging en werkt goed tegen een droge en geïrriteerde huid. Verwen uzelf met een grondige, ontspannende en zuiverende reiniging van uw huid.

Extra informatie

Olie

,

Merk

EAN

8711974788543

Inhoud

100 ml

Gewicht

200 g

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Nectarome cactusvijg zaadolie” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *