Nectarome exfoliërende lavendelzouten

9.99 Inclusief BTW

Nectarome exfoliërende lavendelzouten is een scrub op basis van lavendelzouten. De scrub bestaat uit natuurlijke ingrediënten, waaronder abrikooszaadolie, lavendel, pelargonium, bittere sinaasappel, bergamot, citroen en essentiële oliën. Hierdoor reinigt en versterkt het de huid daarom op een natuurlijke en gezonde manier. Exfoliëren is een natuurlijk proces waarbij beschadigde en dode huidcellen plaats maken voor nieuwe, jonge en vitale huidcellen. Dit proces wordt in gang gezet door de zouten in deze scrub, die de oude cellen wegweken. Verwen uw lichaam en gun uzelf het genot van een diep gereinigde en gehydrateerde huid.

Artikelnummer: 8711974788680 Categorie: Tags: , ,

Beschrijving

Nectarome exfoliërende lavendelzouten is een scrub op basis van lavendelzouten. De scrub bestaat uit natuurlijke ingrediënten, waaronder abrikooszaadolie, lavendel, pelargonium, bittere sinaasappel, bergamot, citroen en essentiële oliën. Hierdoor reinigt en versterkt het de huid daarom op een natuurlijke en gezonde manier. Exfoliëren is een natuurlijk proces waarbij beschadigde en dode huidcellen plaats maken voor nieuwe, jonge en vitale huidcellen. Dit proces wordt in gang gezet door de zouten in deze scrub, die de oude cellen wegweken.

Meng de scrub vóór het gebruik. Breng een dunne laag aan op een schone en licht bevochtigde huid (bijvoorbeeld na het douchen). Vermijd contact met de ogen. Masseer de zouten met zachte, cirkelvormige bewegingen in over uw lichaam, waarbij u extra aandacht geeft aan droge en ruwe delen. Laat enkele seconden intrekken alvorens u de scrub grondig afspoelt met water.

Voor het beste resultaat en een gladde en gehydrateerde huid adviseert Amsterdam Oil u de scrub wekelijks te gebruiken.

Extra informatie

Olie

Merk

EAN

8711974788680

Gewicht

300 g

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Nectarome exfoliërende lavendelzouten” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *