Nectarome gezichtserum herstellend

29.99 Inclusief BTW

Nectarome gezichtserum is een herstellend serum op basis van drie krachtige en reinigende oliën: cactusvijg zaadolie, arganolie en neroli-olie. De combinatie van deze krachtige en zuiverende oliën maakt het serum tot een sterke herstellende reinigingsolie, die het verouderingsproces sterk vertraagt. Voor een optimaal resultaat tegen rimpels en fijne lijntjes in het gezicht raadt Amsterdam Oil u een dagelijks gebruik van dit serum aan.

Uitverkocht

Artikelnummer: 8711974788055 Categorie: Tags: , ,

Beschrijving

Nectarome gezichtserum is een herstellend serum op basis van drie krachtige en reinigende oliën: cactusvijg zaadolie, arganolie en neroli-olie. Arganolie is een geheel plantaardige en zeer kostbare olie, afkomstig uit Marokko. De olie wordt gewonnen uit de pitten van de arganboom, en heeft verschillende heilzame effecten voor de huid. Het werkt reinigend en houdt vocht vast, waardoor uw huid zich op een natuurlijke manier kan herstellen.
Neroli is een etherische die wordt verkregen uit de bittere sinaasappelbloesem. Het is tevens een zeer kostbare olie, en heeft een sterk exotische bloemige geur. Wetenschappelijke onderzoeken hebben bewezen dat neroli-olie de serotoninespiegel in de hersenen verhoogt. Dit zorgt voor een kalm en positief gevoel, en brengt uw lichaam en geest in balans.

Cactusvijg zaadolie is rijk aan vitamines en mineralen en bevat naast essentiële vetzuren ook natuurlijke antioxidanten. Deze hebben een gunstige invloed op cellen en weefsels, en bovendien op uw geest. De olie werkt sterk stressverlagend en ontstekingsremmend, omdat hij diep intrekt in de huid. Cactusvijgolie is een relatief duur en zeer schaars product. Voor het verkrijgen van één pure liter olie is meer dan 35 uur handenarbeid nodig.

De combinatie van deze drie krachtige en zuiverende oliën maakt het serum tot een sterke herstellende reinigingsolie, die het verouderingsproces sterk vertraagt. Voor een optimaal resultaat tegen rimpels en fijne lijntjes in het gezicht raadt Amsterdam Oil u een dagelijks gebruik van dit serum aan.

Bevochtig uw gezicht en de specifieke plekjes die de meeste symptomen van huidveroudering tonen met water. Breng hier tevens het serum aan. Maak zachte, ronde bewegingen om het serum diep te laten indringen in de huid totdat hij volledig is opgenomen.

Extra informatie

Olie

, ,

Merk

EAN

8711974788055

Inhoud

20 ml

Gewicht

100 g

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Nectarome gezichtserum herstellend” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *